Antikvariáty na internetu

Sekce

Pokud máte rádi knihy a literaturu obecně, určitě se Vám už někdy stalo že jste scháněli nějakou knihu která už delší dobu nikde nevyšla. A pokud se nechceme smířit pouze s pouhým zapůjčením z knihovny, nezbývá nám než se porozhlédnout po nějakých antikvariátech . . .

To například v Praze nepředstavuje žádný problém - hned v centru města se nachází několik prodejen s rozsáhlou nabídkou, ale pokud bydlíme v nějakém menším městě, nebude to s antikvariáty už tak růžové. Ve většině menších a středních měst nalezneme často pouze jednu (nebo i žádnou) prodejnu použitých knih.

Pak se nám nabízí už jen dvě možnosti. Buď se porozhlédneme po nějakých antikvariátech v širším okolí, nebo budeme hledat na internetu. Velká část antikvariátů má dnes již své internetové obchody, případně alespoň mívají na svých stránkách vystavený katalog ke stažení. Vyhledávat můžeme buď pomocí nějakého vyhledavače, nebo můžeme zkusit katalog antikvariátů, který obsahuje více jak 150 odkazů na antikvariáty z celé ČR.

ještě se nám nabízí jedna možnost. Většina internetových portálů zabývajících se knihami má taktéž nějaké to oddělení kde si uživatelé mohou podat svou poptávku či nabídku po knihách. A existuje ještě portál, který se věnuje obchodu s knihami mezi uživateli přímo. Je to Antikvariát online na adrese www.antikvariat-online.cz. jedná se o službu kde může každý uživatel nabídnou své knihy k prodeji ostatním. Prodej je realizován buď klasicky, kdy prodejce určí pevnou cenu knihy, nebo lze využít formu aukce, kdy necháme kupující aby sami určili cenu našeho předmětu. výhodou je také to, že vše je zcela ZDARMA!

Přidat komentář

Autor:

Text:

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

odkazy

Victoria secret

webgames

Firma na zážitky

Herní.cz

Počítadlo