bytové doplňky

Sekce

Opravdová krása se skrývá v detailu. A tak i my dotváříme své interiéry různými bytovými doplňky, které našim pokojům propůjčují unikátní a svébytný výraz. Často právě na detailu ulpí naše pozornost a my si i po letech dokážeme vybavit babiččin starý stojací věšáky na oblečení, ale podobu celé předsíně už bychom dávali v paměti dohromady jen velice těžko.

A dneska se nám nabízí opravdu nepřeberné množství bytových doplňků, kterými můžeme vylepšit naši domácnost. Radost si můžeme udělat například zřízením květinového koutku jehož výraz podtrhne dobře vybraný stojan na květiny, případně můžeme přídáním několika vkusných polštářků přetvořit naši starou pohovku na módní kus nábytku. Fantazii se meze opravdu nekladou, a tak je jen na nás zda dáme přednost teplým barvám evokujícím rodinou pohodu, nebo moderním odstínům proklamujícím chuť do života.

I velice stroze zařízené koupelny dokáží zcela proměnit stylová zrcadla do koupelny. máme na výběr z nepřeberného množství tvarů závěsných zrcadel, ale také zrcadel teré jsou součástí některých kusů nábytku - nejčastěji skříněk na toaletní potřeby. A pokud potřebujeme zakrýt nějakou část bytu (např. pracovní kout) před zraky návštěvníků, respektive ji opticky oddělit od zbytku místnsti,můžeme použít různé paravány a zástěny do interieru. Je už jen na nás zda dáme přednost tradiční ratanové úpravě, nebo modernímu potisku. Na výběr jsou paravany potisknuté jak obrazy známých mistrů, tak fotografiemi světových metropolí, případně známých osobností.

 

Převzato z magazínu Webz

Přidat komentář

Autor:

Text:

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře

1)  admin (03.02.2010 15:39)

jhu

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

odkazy

Victoria secret

webgames

Firma na zážitky

Herní.cz

Počítadlo