Drobnosti do bytu

Sekce

Největší možnosti máme asi při výběru bytových doplňků při zařizování dětského pokoje. Jsou to nejen nejrůznější kapsáře, sedáky a polštářky, ale můžeme vybírat i z dalších zajímavých předmětů. Dětské pokoje můžeme oživit například i závěsným houpacím vakem, který při nenadálé návštěvě může posloužit i jako rychlá skrýš na rozházené hračky - ty nandáme do vaku a vše vytáhneme ke stropu. Sportovně založeným dítkám udělají radost určitě i ripstole, nebo posilovací tyč do futer.

pokud máme malý byt kde se nám kumulují funkce místností, případně jeden větší otevřený prostor, můžou nám dobře posloužit například různé paravány a zástěny do interieru. Ty nejenže dokáží místnost opticky rozdělit, ale dokáží talé skrýt například pracovní kout, nebo spací část místnosti a navíc vkusně doplnit celkový výraz prostoru.

Můžeme si pohrát i s předsíní - to je místo které každý nový návštěvník vidí jako první, a zde si také udělá svůj první dojem z našeho obydlí. V předsíni by v žádném případě neměl chybět věšák na oblečení, a pokud nám to velikost a hlavně přístup světla dovolují, můžeme zde umístit i nějaké květiny. K jejich bezpečnému usazaní poslouží stojan na květiny.

Přidat komentář

Autor:

Text:

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

odkazy

Victoria secret

webgames

Firma na zážitky

Herní.cz

Počítadlo