moje domácnost

Sekce

Zarízení domácnosti nábytkem není určitě levná záležitost, a proto je nutné vše nejprve důkladně promyslet. Na námi zakoupený nábytek se budeme totiž nejspíše dívat skoro každý den po dobu několika let.

 

Centrem každé domácnosti je asi obývací pokoj kde trávíme většinu svého společného rodiného času. Bývá zde prostor k posezení, elektronika jako například televize čí hi-fi věž, někdy i menší či větší knihovna případně při nedostatku místa jinde pracovní kout. Skutečnou dominantou obývacích pokojů se ale stávají obývací stěny na jejichž výběr je dobré klást obzvláštní zřetel.

Pokud plánujeme zřídit odpočinkový kout na zahradě, bude nutné pořídit i nějaký zahradní nábytek. Nabízí se nám výběr od jednoduchého plastového nábytku až po dokonale zpracovaný dřevěný, kovový či ratanový nábytek. Díky moderním způsobům povrchové úpravy se nemusíme bát krátké trvanlivosti - při vhodném občasném ošetření nám náš zahradní nábytek vydrží dlouhá léta.

Celkový ráz místností nám mohou pomoci dotvořit stylové bytové doplňky. Volíme je s ohledem jak na estetiku, tak často i užitnou hodnotu. Prostá vyšívaná dečka a proutěná miska může rázem proměnit náš moderní skleněný jídelní stůl na kus nábytku z kterého hřeje rodinná tradice a pohoda.

 

 

převzato z magazínu webz

Přidat komentář

Autor:

Text:

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

odkazy

Victoria secret

webgames

Firma na zážitky

Herní.cz

Počítadlo